Pinnbröd i stekpannan


Igår testa jag att göra pinnbröd i stekpannan och den funka bra! :) vart ju inte samma smak som när man grillar över öppen eld men helt ok! :)

Blanda allt kan vara lite kletigt först men ta lite extra vetemjöl så den blir lite trorrare så är det lättare att steka.

5 dl vetemjöl

2 tsk salt

2 tsk bakpulver

2 dl vatten

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är godas

2011-05-25 @ 20:18:11
Postat av: Anonym

på pannan eller i eld

2011-05-25 @ 20:19:56
Postat av: Pierre

Eld! ingen tvekan



När jag var liten körde vi pinnbröd smet när det började regna en gång i ungen blev som scones!

anledningen till att jag stekte dom är att jag har ingen ugn :/

2011-05-26 @ 02:06:29
URL: http://sjuktbilligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0