ta från dom rika ge till dom fattiga! ;)

Ja! ibland så brukar jag ta en näve peppar och salt på McDonalds det som är bra med dom här mini påsarna är att det är som exakt mängd! annars blir det oftast för mycket peppar eller för lite salt på maten. tar man 2-3 påsar räcker att peppra på kanske 10 köttbullar eller en hamburgare! billigt och bra och gratis desutom!! men det känns alltid lite skumt och ta en näve peppar/salt varje gång man är på donken haha! Kan också berätta att jag tillaga rätt god mat idag! :)





Lever gott för en stund!


Hej! sitter och käkar pizza och dricker cola, jag har en otroligt snäll mamma så hon köpte en pizza åt mig :) var på konsum och kollade lite men det var slut på plastbestick! har fundera på köpa det.. är så läss på diska! :) Jag har en kompis som altid åt på pappers tallrikar och plastbestik och till och med plastmuggar! så fick iden från han haha:)



Euroshopper kakor :]

Så attans goda kakor! kunde inte motstå och köpa dom! mamma brukar ofta ha såna under den tiden jag bodde hemma så blev tvungen och köpa ett pack! tror dom kostade 17SEK det är med lite chocklad på, men finns utan också dom med utan tror jag kostar 10SEK! grymt shysst pris!

Kan också berätta att min lägenhet ser jävligt stökigt ut... har inte orka städa knappt när nu jag går skolan.
Imårn har jag ingen skola så ska försöka städa och tare lungt :) till lunch blire nudlar och till middag? inget planerat so far :)







Cash!

Hej!
förra veckan käkade jag ofta på skolan typ baguetter.. såg nyss att jag har bara kvar 140kr på kontot! Jag tror jag måste börja ta med mig egen mat till skolan hur annars ska jag ha råd? en baguette för 20kr är inte fel.. men för 20 kr kan jag äta lunch eller middag 2-3 dagar! Det måste bli ändrig!




  • funderar på nudlar kanske? eller ja..  nudlar det finns ju micro där! har själv inte provat att käka nudlar genom att värma i micron men jag vet att det funkar! :)



Välkommen till min nya blogg! SJUKT BILLIGT!

Hej!

 

jag kommer skriva om sjukt billiga saker! och lite andra tankar och funderingar!

Jag är själv student på Komvux och måste leva små fattigt! så jag kommer skriva om hur det är och vara student och även om billig mat!.


RSS 2.0